•   Aprimatic
  •   COMPLASTEX
  •   CISA
  •   SAVIO
  •   MAB ASSA ABLOY
  •   AL7
  •   MONTICELLI
  •   Euganea Pannelli
  •   SCALCO

Aprimatic

Automatska klizna vrata

Električni motori za otvaranje prozora na velikim visinama

Motori za klizne/krilne kapije

Rampe

Motori za garažna vrata

Pribor

COMPLASTEX

Od 1956. godine kompanija Complastex je dizajnirala i proizvodila zaptivne gume i vulkanizirane ćoškove za prozore i vrata. Complastex zauzima značajno mesto na italijanskom i svetskom tržištu. Značaj koji se pridaje kvalitetu proizvoda usmerio je Complastex ka stalnoj specijalizaciji u procesu proizvodnje pri čemu se posebna pažnja poklanja ljudskim i tehničkim resursima. Ovaj cilj doveo je Complastex do sve većeg porasta u industrijskoj organizaciji. Tehničko odeljenje Complastexa specijalizovano je u kreiranju, dizajniranju i proizvodnji novih artikala i neophodan je element u tržišnom nadmetanju. Complastex je uspešan u postavljanju visokih standarda kvaliteta, kao i u razvoju novih proizvoda koji odgovaraju različitim zakonima tržišta. Svi proizvodi kompanije Complastex se izrađuju u EPDM kvalitetu.

CISA - Brave i oprema

Cisa je počela sa radom u predgrađu Firence 1926. godine zahvaljujući svom osnivaču Luiđiju Buciju. Danas, Cisa Group, vodeća kompanija u Evropi, jedan je od glavnih svetskih prodavaca sistema brava i opreme. Sa 10 postrojenja, 9 trgovinskih firmi i katalogom sa preko 30 000 artikala, od kojih mnogi imaju sertifikat u skladu sa evropskim standardima, CISA vrši prodaju svojih proizvoda u preko 70 zemalja.

Cisa Group je prva primenila tehnologiju kartica sa mikroprocesorom, koje služe kao elektronski ključ i što zadovoljavaju visoke bezbednosne standarde. Pored aktiviranja brave mogu i da se programiraju.

Cisa je prva kompanija na svetu koja je proizvela i patentirala elektronsku bravu.


Cisa proizvodi i prodaje:
Brave svih vrsta(za aluminujumska, drvena i čelična vrata)
Brave za sigurnosna vrata
Antipanic mehanizme(obične i požarne)
Kompletne sisteme za hotele
Sve vrste programabilnih elektronskih brava na karticu(uključujući i novu "Wave" tehnologiju koja vam omogućava otlljučavanje bez ubacivanja kartice u bravu)
Mogućnost takozvanog master ključa koji otključava više brava(a pojedinačni ključevi samo jednu bravu za koju su namenjeni)
Širok asortiman sefova za sobe i hotelskih sefova
Sve vrste kućnih sefova
Katance
Krilne pumpe
Cilindre(kodirane i obične)
Ključeve za narezivanje

Preuzimanje CISA kataloga

SAVIO - Ventus mehanizmi sa kanapom (potezačem)

Osnovan pre više od jednog veka 1889. godine, Savio je stekao vodeću ulogu u proizvodnji mehanizama i opreme za aluminijumska vrata i prozore, zahvaljujuci neprestanom usavrsavanju kvaliteta svojih proizvoda kao i redovnim novitetima u svojoj ponudi. Tokom 1990-ih, Savio je ucvstio svoj napredak pripajanjem firme ’Alutec’. Danas, sa 450 zaposlenih i godišnjim prometom od preko 80 miliona € brend Savio predstavlja sinonim besprekornog kvaliteta kao i apsolutne pouzdanosti u vise od pedeset drzava sirom sveta.

MAB ASSA ABLOY

MAB-ASSA ABLOY je komapnija koja je od formiranja 1994 belezila konstantan rast. U tom razvoju su postali vodeca komapnija u prozivodnji elemenata za otvaranje, kao sto su podni mehanizmi za vrata, ciji se kvalitet ogleda u izdrzljivosti (dugotrajnosti) i nacinu prozivodnje.

Serija 7100 je podni automat za otvaranje vrata.

Univerzalni automat za levo ili desno otvaranje.

Otvaranje do 180° u oba smera.

Kontrola brzine zatvaranja.

UNIBODY dizajn, telo napravljeno iz jednog komada nerdjajuceg celika.

Idealno za komercijalne i rezidencijalne prostore.

Preuzimanje CISA kataloga

AL7 - Pribor za staklo

Kompanija koja je osnovana 1964, sa ciljanom aktivnoscu u aluminijumskom sektoru, sa specijalnom paznjom okrenutoj ka dekorativnim elementima u proizvodnji stakla. Davne 1973 su proiveli prvi patent sistem za dekoraciju unutar staklenih povrsina. Danas su vodeca firma za prozivodnju dekorativnih elemenata (ukrasne lajsne, prateci pribor za lajsne…) za staklene povrsine.

Ukrasne i termopan lajsne i pribor

MONTICELLI - Aluminijumske ugaone spojnice

Bogato iskustvo, opremljenost savremenom tehnologijom kao i dugo prisustvo na tržištu doveli su Monticelli na vodeću poziciju u proizvodnji spojnica za aluminijumske profile. Spojnice su napravljene od aluminijuma izlivenog pod viskim pritiskom UNI 5076 sa stepenastom površinom, što povećava otpornost metala i otežava oksidaciju.

Euganea Pannelli

"Euganea Pannelli" je mlada i dinamična kompanija, koja zajedno sa klijentom živi realnost tržišta, da je danas veoma važno biti u stanju ponuditi dobar nivo kvaliteta proizvoda po konkurentinim cenama. Organizacija proizvodnje sa novim tehnološkim rešenjima i izgradnja jakih veza sa partnerima je njihov krajnji cilj, kako bi se poboljšala usluga i brzina isporuke.

SCALCO

"SCALCO" je jednda od vodećih kompanija za proizvodnju drvenih lajsni namenjenih za proizvodnju prozora i vrata. Drvo je u završnom procesu, bojeno po želji kupca.