Preduzeće "Unic Impex D.O.O." osnovano je 1995. godine u Beogradu. Bavi se uvozom i distribucijom artikala potrebnih za izradu aluminijumskih proizvoda u građevinarstvu.

Od samog osnivanja uspostavili smo uspešnu saradnju sa većinom vodećih italijanskih proizvođača profila, okova, industrijskih i pregradnih vrata, guma, brava, mašina, automatike, termopan i ukrasnih lajsni, limova, panela i fasadnih elemenata. Cilj nam je praćenje svetskih trendova u savremenom građevinarstvu.

Od naših renomiranih dobavljača želeli bismo da izdvojimo sledeće: Profilati, Giesse, Cisa, Savio, Mab Assa Abloy, Complastex, Emmegi, Aprimatic, Al-7 Meipa, Euganea Pannelli, Faraone, Scalco, Monticelli.

Tokom proteklih 19 godina našeg poslovanja bili smo zapaženi učesnici međunarodnog sajma građevinarstva u Beogradu, gde smo i nagrađeni za naš doprinos ovoj priznatoj manifestaciji.

Kako bi smo pružili što kompletniju uslugu našim komitentima ulagali smo planski u naše kapacitete, tako da danas, osim kancelarijskih prostorija u Beogradu, raspolažemo i kancelarijama i sopstvenim magacinom u Gornjem Milanovcu, gde se na više od 800 m² skladišnog prostora nalazi konstantno veliki lager robe iz širokog asortimana pomenutih italijanskih proizvođača.

Nabavka najsavremenijih mašina visoke tehnologije svetski priznate fabrike "Fom", omogućila nam je ponudu usluge spajanja profila sa termičkim prekidom, nezavisno od toga ko je proizvođač profila. Posebno bismo istakli mogućnost spajanja dvobojnog profila. Na zahtev kupca, vršimo nanošenje zaštitne folije otporne na UV zrake, čime je Vaš profil zaštićen i do godinu dana od eventualnih oštećenja nastalih pri obradi, transportu ili ugradnji.

Zaposleni u našem preduzeću Vam uvek stoje na raspolaganju za stručnu pomoć u izboru materijala, izradi projekta i davanju ponuda. Takođe se nadamo da će Vam veliki izbor kataloga, cd-ova i sertifikata za većinu proizvoda dobijenih od najznačajnih evropskih ustanova, kao što je Ral Institute, biti od velike pomoći.

I za kraj, sa željom da i Vi postanete jedan od naših mnogobrojnih, stalnih i zadovoljnih kupaca, naglašavamo činjenicu da robu dostavljamo na Vašu adresu, kao i da je za svu kupljenu robu garantni rok od jedne do deset godina u zavisnosti od vrste proizvoda.